Menu
Sepetim

Kuluçka Makinesi Blog RSS Feed

18 Şub Analog Gazlı Termostat
efetimur 0 930
Analog Gazlı Termostat ana kucağı veya büyütme kafeslerini ısıtma amaçlı kullanılır. Analog gazlı termostat ayrıca köpek kulübelerini ısıtmada kullanmak mümkün olur. Analog Gazlı Termostat ısı ayarlaması ise 0 - 40 derece aralığında olur. En fazla 40..
17 Şub Gazlı Termostat
efetimur 0 964
Gazlı Termostat kuluçka makinesi için uygun olmaz ve ana kucağı gibi büyütme kafeslerini ısıtma amaçlı kullanılır. Gazlı Termostatı köpek kulübesi ısıtmak için kullanmak mümkün. Gazlı Termostat 0 - 40 derece aralığında ayarlanabilir ve en fazla 40 de..
09 Şub Kuluçka Makinesi Ne İşe Yarar
efetimur 0 1224
Kuluçka makinesi ne işe yarar? çeşitli kanatlı yumurtaları aynı tavuk gibi kanatlı ırklarına göre belirli günlerde embriyoya dönüştürüp sonrada civciv olarak çıkartmaya yarar. Bu süreç olması gereken günden daha kısa olamaz ve genelde aynı gün sayısı..
09 Şub Hobi Kuluçka Makinesi
efetimur 0 1122
Hobi Kuluçka Makinesi satın almak istiyorsan 24 tavuk yumurtası kapasiteli kuluçka makinesi tam size uygun olacaktır. Otomatik ısı ayarlar, otomatik çevirmeyi her 120 dakikada 20 saniye yapar, nem azaldığında 5 volt USB nozül sayesinde gereken nem or..
19 Oca Kuluçka Makinesi Sıcaklık Kaç Olmalı
efetimur 0 2107
Kuluçka Makinesi Sıcaklık Kaç Olmalı soruları çok geldiğinden sizlere bazı kanatlı yumurta cinsleri ile alakalı kısa bilgi vermeye çalışalım. Büyük yumurtalar, kaz yumurtası veya hindi yumurtası kabukları kalın olduklarından ilk 3 gün 38.3 derece ısı..
09 Oca Tohum Serpme Makinesi
efetimur 0 1116
Tohum Serpme Makinesi farklı tohum boylarına göre 5 ayar seçeneği ile çevirme kolunu kıvratarak tohumları saçar. Ayrıca buz tutmuş zeminlerde buzların üzerine tuz saçma makinesi olarak kullanma imkanı var. Kolay tohum saçma aparatı ile hızlı şekilde ..
09 Oca PTC Isıtıcı 100 Watt
efetimur 0 1413
PTC Isıtıcı 100 Watt kuluçka makinesi içerisinde yumurtaları ısıtmak için kullanılır. PTC ısıtıcı 100 Watt önüne mutlaka PTC boyuna uygun yüksek devirli fan takılması gerekmektedir. Aynı radyatör sistemi gibi çalıştığını düşünmeniz gerekmektedir. PTC..
17 Ara Kuluçka Makinesi Arızalandı
efetimur 0 1667
Kuluçka Makinesi Arızalandı ne yapmam gerek ve yedek parça satan kim? Hangi kuluçka makinesi firması arızalanan kuluçka makinesi için yedek parçalar satıyor? Kuluçka Makinesi ısıtmıyor ve rezistans soğuk. Kuluçka Makinesi rezistansı bozulunca nasıl a..
09 Ara 100 Watt Seramik Isıtıcı Çok Elektrik Yakarmı
efetimur 0 1510
100 Watt Seramik Isıtıcı Çok Elektrik Yakar mı? 1 saatte 100 watt elektrik tüketimi ile sürekli çalışması durumunda 1 günde 2.4 KW elektrik tüketir. Yani bildiğimiz oda ampulü gibi elektrik yakacaktır. Her türlü ısıtıcıları mutlaka termostat ile çalı..
09 Kas Kuluçka Makinesi 9 Tavuk Yumurtası
efetimur 0 1653
Kuluçka Makinesi 9 Tavuk Yumurtası hobi amaçlı az sayıda değerli yumurtaları olan kullanıcılar için hem ekonomik hemde ideal olacaktır. Mini 9 lu kuluçka makinesi otomatik merdaneleri çevirir ve otomatik olarak ısıyı ayarlar. Nem göstergesi sayesinde..
04 Kas Kuluçka Makinesi Otomatik
efetimur 0 1654
Kuluçka Makinesi Otomatik satın almak istiyorsanız en iyi model EFE 1056 Tavuk yumurta kapasiteli ful otomatik suyunu kendisi alıp nemini ayarlayan kuluçka makinesi tercih etmelisiniz. Otomatik çevirme ve hazır kanatlı programları yanı sıra kuluçka m..
31 Eki Kuluçka Makinesi Yapmak İstiyorum
efetimur 0 1575
Kuluçka Makinesi Yapmak İstiyorum diyerek bizi çok arayanalar var. Kuluçka makinesi yapabilmek için bazı bilgilere sahip olmak gerekiyor ve hesaplamaları iyi yapmak gerekiyor. Sizlerin düşündüğü kadar çok kolay olsaydı kuluçka makinesi yapımı, biz ne..
25 Eki HHD Kuluçka Makinesi Nem Sensörü
efetimur 0 1759
HHD Kuluçka Makinesi Nem Sensörü her kuluçka makinesi için uyumlu değildir. Nem sensörü satın alırken mutlaka hangi marka olduğuna dikkat etmelisiniz. Eski HHD Kuluçka Makinesi nem sensörleri 2 kablolu ve bu yeni model 3 kablolu soketle olan nem sens..
22 Eki 75 Watt Seramik Isıtıcı Modeli
efetimur 0 1986
75 Watt Seramik Isıtıcı Modeli ile nereyi ısıtabilirsiniz ve sıcak tutabilirsiniz? Sıkça sorulan bu soruya aslında cevap çok basit ve her insan kolayca cevabı bulabilir. Kısacası her türlü karton kutu, tavuk kümesi, Kuş kafesi, köpek kulübesi, terrar..
21 Eki Kümesi Sıcak Tutacak Isıtıcılar
efetimur 0 1889
Kümesi Sıcak Tutacak Isıtıcılar çeşitleri ve Watt gücüne göre seramik veya halojen lamba modellerini sunuyoruz. En çok satılan 100 watt seramik ısıtıcı ile yaklaşık 1 metre kare kapalı olan bir alanı rahatlıkla ısıtabilirsiniz. İsteğe göre beyaz sera..
19 Eki 100 Watt Seramik Isıtıcı Köpek Kulübesi Isıtma
efetimur 0 1595
100 Watt Seramik Isıtıcı Köpek Kulübesi Isıtma da kullanabilirsiniz. E27 porselen duy kullanmanızı öneririz. 100 Watt seramik ısıtıcı 1 m2 kulübe için uygun olacaktır ve mutlaka bir termostat ile çalıştırmanızı öneririz.100 Watt seramik ısıtıcı ile y..
18 Eki Kuluçka Makinesi Satın Almak
efetimur 0 1893
Kuluçka Makinesi Satın Almak istiyorum diyorsanız mutlaka satan firma geçmişlerini ve kuluçka makinesi yedek parçaları stoklarında mevcut mu emin olana dek araştırın. Ucuz Kuluçka Makinesi satın alabilirsiniz ama bu kez de yedek parçalarını nereden b..
12 Eki HHD Kuluçka İçin Termostatı
efetimur 0 1848
HHD Kuluçka İçin Termostatı satın almak istiyorsanız Efe Kuluçka Makinesi satıyor. Çok sayıda kullanıcıların isteği üzerine bu HHD Kuluçka Makinesi İçin Termostatı satmaya karar verdik. Bu HHD Kuluçka Makinesi nin yedek parçalarını satan kim var? Tür..
11 Eki HHD Kuluçka Makinesi Uyumlu Rezistans
efetimur 0 2063
HHD Kuluçka Makinesi Uyumlu Rezistans 2 farklı seçenek ile satın almak istiyorsanız öncelikle kaç volt ile çalıştığını bilmeniz gerekiyor. Eğer bu konuda nasıl hhd rezistans tamiri yapacağınızı bilemiyorsanız kesinlikle elektrikte takılı olan bir kul..
07 Eki Ördek Yumurtası Toplama Plastik Viyol
efetimur 0 1944
Ördek Yumurtası Toplama Plastik Viyol yeni gelen bir ürünümüz ve 20 büyük yumurta almaktadır. Üst üste istifleme imkanı olduğundan yumurtaları toplarken küçük bir toplama arabası yeterli olacaktır size. Resimde de gördüğünüz gibi plastik her ne kadar..
03 Eki XH-W3001 termostati 12 Volt
efetimur 0 2090
XH-W3001 termostatı 12 Volt ile çalışan fan, viyol çevirme motoru ve tabiki rezistans 12 volt olmalıdır. XH-W3001 termostat çıkışına 220 volt ısıtıcı ve motor takarsanız çalışmayacaktır. Bu model termostat ise sadece 12 volt ısı rezistansı çalıştırır..
01 Eki Kuluçka Makinesi Arızası
efetimur 2 2824
Kuluçka Makinesi Arızası durumunu tespit etmek gerekiyor. Kuluçka makinesi tamiri örneğin kuluçka makinesi ısıtmıyorsa bunun 2 nedeni olur. En çok izlediğimi sorunun kullanıcılar makineleri tam kullanamıyorlar veya hangi düğme ne işe yarar halen tam ..
29 Eyl Kuluçka Makinesi Rezistansı Arızalandı
efetimur 0 2060
Kuluçka Makinesi Rezistansı Arızalandı ne yapmalıyım? Eğer Efe Kuluçka Makinesi kullanıyorsanız test amaçlı tek bir işlem yaparak rezistansın sağlam olup olmadığını anlaya bilirsiniz.Bir Kuluçka Makinesi uzun zaman devre dışı kaldıysa veya ( bazı kul..
28 Eyl Kuluçka Makinesi Fan Tamiri
efetimur 0 1827
Kuluçka Makinesi Fan Tamiri için tüm kuluçka makinesini gönderilmesine gerek yoktur. Kuluçka Makinesi tamiri kolaydır ve çoğu kuluçka makineleri fanlarını kullanıcı kendisi değiştirebilir. Genelde kolay ulaşabileceğiniz bir bölümde takılı olur. Hobi ..
15 Eyl Kuluçka Makinesi için 19 Watt Rezistans
efetimur 0 1891
Kuluçka Makinesi için 19 Watt Rezistans hangi modellerde ve neden alüminyum olması faydalıdır? Kuluçka Makinesi kabini küçük olan modellerde fazla ısıtma olmaması için küçük ve gücü yani watt az olan rezistans tercih edilir. Kabin büyüklüğü en fazla ..
14 Eyl Mini Kuluçka Makinesi
efetimur 0 1899
Mini Kuluçka Makinesi satılık almak istiyorum diyorsanız bu yeni hobi kuluçka makinesi tam sizin için. Ev tipi küçük kuluçka makinesi çok özel yumurtalar için tercih edilir. Ayrıca küçük çocukların beğenisi kazan mini kuluçka makinesi çocuklarımıza s..
07 Eyl 11 KW Talaş Pelet Makinesi
efetimur 0 1623
11 KW Talaş Pelet Makinesi ile yumuşak ince öğütülmüş ağaç parçalarını yakıt haline getirebilirsiniz. Gübre imalatı veya çeltik yakıtı imalatı mümkün. 11 KW pelet makinesi kullanım öncesi mutlaka yağ kontrolü ve eklemesi yapılmalıdır. Yağsız çalıştır..
24 Ağu Yem Pelet Makinesi
efetimur 0 1866
Yem Pelet Makinesi 5 KW olanın topları 4 KW olandan farklıdır ve elektrik voltajı da farklıdır. 4 KW pelet makinesi 220 Volt elektrik ile çalışır ( ev elektriği ) oysa 5 KW pelet makinesi ise 380 Volt three phase elektrik ( sanayi elektriği ) ile çal..
16 Ağu Fırında Ekmek Nemlendirme Makinesi
efetimur 0 1791
Fırında Ekmek Nemlendirme Makinesi neden lazım? Pişmiş ekmekleri fırından tepsiyle çıkarttıktan sonra ekmek dinlenme odasında muhafaza edilir. Ekmek dinlenme odasında nem oranı ortalama % 55 ile % 60 oranında olması gerekiyor. Çoğu bölgelerde ortam n..
11 Ağu Hindi Yumurtası Kuluçka Makinesi
efetimur 0 2015
Hindi Yumurtası Kuluçka Makinesi neye göre seçilmelidir ve özel bir kuluçka makinesi mi? Hayır, hindi yumurtası için özel bir makine imal edilmez ve diğer kanatlıların yumurtaları için de kullanılan bir makinedir. Dikkat etmeniz gereken ise yumurta v..
09 Ağu Ucuz Kuluçka Makinesi Modelleri
efetimur 0 1816
Ucuz Kuluçka Makinesi Modelleri üretimi neden başladı? Malum bulunduğumuz küresel krizlerden dolayı kaliteden ödün vermeden daha ekonomik ve daha verimli kuluçka makineleri imalatı yapmak zorundayız. Ucuz Kuluçka makinesi işe yaramaz diyenlere hak ve..
08 Ağu Talaş Pelet Makinesi
efetimur 0 1739
Talaş Pelet Makinesi kaç KW olması gerekiyor? Talaş tozunu yakıt haline çevirmek için baskısı yüksek olan yani motor gücü dediğimiz Kilo Watt oranı en az 11 KW olması gerekmektedir. Ayrıca diskteki havşalı deliklerin 8 mm olması büyük bir önem taşıma..
04 Ağu Kuluçka Makinesi Kaz Yumurtası için
efetimur 0 1942
Kuluçka Makinesi Kaz Yumurtası için çok özel bir makine gerekmiyor. Yumurta viyolünün yatay veya merdaneli çevirme sistemi olmasına dikkat etmelisiniz. Kaz yumurtaları dik yüklenmez ve en mantıklısı yatay olmalarıdır. Diğer farklı kanatlı cinsleri yu..
03 Ağu Kuluçka Makinesi Nemlendirme Nozülü
efetimur 0 1786
Kuluçka Makinesi Nemlendirme Nozülü büyük kabini olan kuluçka makineleri içerisinde veya dışarıdan kapalı bir haznede nem üretip kuluçka makinesi içerisine hortum ile buhar verdirilir. Kuluçka Makinesi içinde bir metal hazne yaparak 3 göbekli nem noz..
01 Ağu 24 Volt Metal Nem Nozülü
efetimur 0 1933
24 Volt Metal Nem Nozülü en çok kullanılan kuluçka makinesi için nem oluşturan cihaz. Bu ürün 24 Volt elektrik ile çalıştığı için mutlaka bir uygun adaptör gerekmektedir. Yanlış voltaj ve yanlış Amperi olan bir adaptör bu nem nozülünü çalıştırmaz. 24..
31 Tem 5 Volt USB Nem Nozülü
efetimur 0 1009
5 Volt USB Nem Nozülü küçük hobi kuluçka makineleri için kullanılır. Büyük kuluçka makinesi için 24 volt metal nozül daha uygun olacaktır. Bu küçük 5 volt USB simit nozül mutlaka nem ayarı olan bir termostata bağlanması gerek. Eğer sürekli çalıştırır..
26 Tem Kuluçka Makinesi Full Kontrol Termostat
efetimur 0 2081
Kuluçka Makinesi Full Kontrol Termostat ile işinizi şansa bırakmazsınız. Şuan Türkiye'de en kaliteli ve en gelişmiş hobi amaçlı ful otomatik bir termostat görüyorsunuz. Ne yazık ki Türkiye de 1-2 firma kendilerini çok üstte görerek hem çok fahiş fiya..
26 Tem Ucuz Pelet Makinesi
efetimur 0 1967
Ucuz Pelet Makinesi olarak yeni gelen 4 kw lık sadece yem yapan 220 volt olan pelet makinesini satıyoruz. 4 KW Pelet Makinesi 220 volt elektrik yani mono faz ev elektriği ile çalıştığı için her alanda kullanma imkanı vardır. Pelet Makinesi 4 KW Kulla..
22 Tem Bıldırcın Yumurtası Kuluçka Makinesi
efetimur 0 2129
Bıldırcın Yumurtası Kuluçka Makinesi neden küçük bir makinesi olması daha avantajlı olur? Bıldırcın yumurtaları zaten küçük olur ve tavuk yumurtası kuluçka makinesi viyol ölçüleri büyük gelir, bu yüzden mutlaka küçük yani mini kuluçka makinesi bıldır..
22 Tem Sultan Papağan Yumurtası Kuluçka Makinesi
efetimur 0 1868
Sultan Papağan Yumurtası kuluçka makinesi ortalama 18 küçük kuş yumurtaları alır. Otomatik çevirme ve otomatik ısı ayarı olan mini kuluçka makinesi içine farklı yumurta cinsleri de yüklene bilinir. Muhabbet kuşları yumurtaları kuluçka makinesi için u..
10 Tem Otomatik Kuluçka Makinesi Çevirme Sistemi
efetimur 0 3610
Otomatik Kuluçka Makinesi Çevirme Sistemi neden gerekli olduğunu halen çoğu kullanıcılar bilmiyor ve sorunlar yaşıyorlar. Kuluçka makinesi modellerine göre değişen viyollerin bir çok farklı çeşitleri vardır ve BİZ EFE Kuluçka Makineleri olarak kullan..
07 Tem Kuluçka Makinesi Ördek Yumurtası Modelleri
efetimur 0 2959
Kuluçka Makinesi Ördek Yumurtası modelleri uyumlu çok fazla sayıda kuluçka makineleri modelleri mevcuttur. Biz EFE Kuluçka Makineleri olarak kullanıcıya ve ihtiyacına göre kuluçka makinesi satarız. Piyasada sırf satış yapmak için Kuluçka Makinesi ni ..
29 Haz Muhabbet Kuşu Kuluçka Makinesi
efetimur 0 4905
Muhabbet Kuşu Kuluçka Makinesi özellikleri:Kanatlı Yumurta Kapasitesi: 6 - 32 yumurta cinsine göre değişken olur.Ölçüler: 25 CM çapta ve 23 CM yükseklikte.Paket içeriği:1 adet güç kablosu, 1 adet su haznesi, 1 adet nem için ip, 1 adet su fısfıs şişes..
26 Haz Hobi Amaçlı Kuluçka Makinesi
efetimur 0 3844
Hobi Amaçlı Kuluçka Makinesi 7 tavuk yumurtasından başlar belirli aralıklarla 12 yumurta kapasiteli veya 15, 24, 32, 48, 56, 64, 128 ve 192 yumurta kapasiteli olarak belirtilmiştir ve EFE KULUÇKA Makineleri tarafından satılmaktadır.Hobi Amaçlı Kuluçk..
24 Haz Kaz Yumurtası Kuluçka Makinesi Satın almak istiyorum
efetimur 0 4884
Kaz Yumurtası Kuluçka Makinesi Satın almak istiyorum ve hangi kuluçka makinesi modeli olmasına dikkat etmeliyim?Öncelikle şunu bilmelisiniz ki, kaz yumurtalarının makine içerisinde ısı hassasiyeti çok önemlidir. Çoğu ucuz kuluçka makinesi ısı hassasi..
22 Haz Yumurta Viyol Modelleri neye göre seçilmelidir?
efetimur 0 3866
Yumurta Viyol Modelleri neye göre seçilmelidir? Yumurta Viyol Modelleri kanatlı cinslerinin yumurta boylarına göre satın alınır. Örneğin tavuk yumurtası için küçük hazneli viyolü satın aldığınızda bu viyole tavuk yumurtası sığmayacaktır. Sorunlar yaş..
22 Haz Kuluçka Makinesi Hangi İşlemi Yapar
sami 0 4068
Kuluçka Makinesi hangi işlemi yapar? Kuluçka makinesi her türlü dölü olan yumurtaları aynı kanatlılar ve sürüngenlerin yaptığı işlevler gibi civciv çıkartır. Bu durumda kuluçka makinesi kaliteli olmalıdır ve her kuluçka makinesi bu süreci tamamlayama..
Gösterilen: 1 ile 47 arası, toplam: 47 (1 Sayfa)